DeHofvilla

Groep 1/2 f

Start in groep 1/2F

Tijdens de kinderboekenweek met als thema “samen kunnen wij alles”, hebben wij gewerkt over het boek Kikker en zijn vriendjes. Er is veel geknutseld (vriendschapsarmbandjes, schilderijen, kikkers…) en hebben we zelfs ons eigen boek geschreven over ons lievelingsdier. Ook hebben de kinderen in groepjes samengewerkt aan een mooi bouwwerk. Op dierendag zijn wij met al onze knuffels naar de boomhut gegaan daar hebben wij samen vriendschapsliedjes gezongen. Ook hebben wij een mooie tekening gemaakt van onze knuffel. Deze was te zien op de kijkavond in de hal. Tijdens de Kijkavond hebben de ouders alle werkjes bekeken en was er een filmpje van de kinderen te zien.

Verder hebben wij al veel geleerd en leuke dingen gedaan in de eerste weken. Zoals het kleuterfeest, voorlezen door juf Mieke in de hal, huisdieren in de klas, samenspelen, beestjes zoeken op het plein….

Na de herfstvakantie gaan we aan de slag met het thema “Herfst”. De kinderen hebben al veel kastanjes, takjes, nootjes verzameld, daar gaan we fijn mee werken en spelen.