DeHofvilla

Groep 7 b

tijd in groep zeven

INHOUD

begin groep 7
alle lessen
onze meester
lastig of niet
………………………………………………………………………..
begin groep 7
In groep 7 moesten we nog een beetje wennen aan de regels. Maar dat duurde niet lang. Inmiddels hebben we elkaar heel goed leren kennen en weten we wat we fijn vinden en wat juist niet.
………….…………………………………………………………..
alle lessen
Aardrijkskunde, taal, spelling en nog veel meer. Geen zorgen, je gaat het vast wel leren. Meestal leer je het in groep 6, maar daar leer je niet alles. In groep 7 begrijp je het veel meer en ga je het ook makkelijk vinden. De lessen zijn: aardrijkskunde, spelling, taal, geschiedenis, rekenen, Engels, natuur en nieuwsbegrip, maar natuurlijk wordt het met meester Gerco top!
…………………………………………………………....……..
onze meester
Onze meester is zóóóó lief en grappig. Natuurlijk
lessen zijn saai, maar met meester Gerco niet! Hij is: lief, grappig en soms streng maar dat is dan wel nodig. Elke pauze leest hij voor uit Harry Potter. Maar niet schrikken als hij dan boos is! Hij is dan veranderd in een personage uit het boek en is dan niet boos op jullie! Hij kan ook heel goed omgaan met ruzies. Zoals je hoort: hij is top!
………………………………………………………………..
lastig of niet
Groep 7 lijkt eerst lastig maar dan: BAM! In één keer of in een hele snelle tijd weet je het gelijk.
Je moet wel echt heel goed opletten bij de lessen, want anders weet je niks. Nou…. Oké, dat is overdreven. Wat wij willen zeggen is: dat je het dan echt niet snapt. Aantekeningen maken en onthouden is in groep 7 heel erg belangrijk!
……………...