bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
De Hofvilla
Nieuwsbrief 3

De Hofvilla

Wat hebben we het afgelopen dinsdag getroffen met het weer. Een super stralende dag voor het schoolreisje. We hebben alleen maar blije gezichten gezien en mooie verhalen van de kinderen gehoord.

 

Ook zijn de kind-ontwikkelgesprekken geweest voor de groepen 1 t/m 7. Wat een mooie gesprekken zijn er gevoerd, veelal door de kinderen zelf. Er zijn realistische doelen opgesteld waaraan de komende periode hard gewerkt gaat worden. 

 

En nu op naar de kinderboekenweek.

 

hefst.jpg

Afronding aanbouw

De bouw van de nieuwe lokalen is inmiddels de afrondende fase ingegaan. Op vrijdag 5 oktober wordt in deze nieuwe lokalen de vloer geëgaliseerd. Op maandag 8 oktober wordt dan de nieuwe vloer gelegd.

Dit betekent dat de tijdelijke wand die er nu staat een stuk de 'oude' gang in wordt geplaatst. De trap-opgang aan die kant kan dan niet gebruikt worden. De groepen 3, 4 en 6 kunnen dus niet via deze deur het schoolgebouw binnengaan. Deze groepen mogen via de ingang van groep 8. Vanaf 9 oktober kan er weer gebruik gemaakt worden van de normale ingang.

 

De kinderen van de groepen 3A en 4B kunnen niet via hun eigen klasdeur het lokaal binnengaan. Zijn zullen via de naastgelegen klas hun lokaal kunnen bereiken. Deze groepen kunnen deze twee dagen ook geen gebruik maken van de garderobe, zij mogen hun jas en tas meenemen de klas in. 

Inschrijven broertjes / zusjes

Wij willen u vragen om broertjes en zusjes spoedig in te schijven indien u dit nog niet gedaan heeft.

Kinderboekenweek

kinderboekenweek 2018.jpg

De kinderboekenweek begint op woensdag 3 oktober. Het thema dit jaar is ´vriendschap´. Op donderdag 11 oktober is er weer een kijkavond in alle groepen. Deze avond begint om 18.30 uur en zal afgelopen zijn om 20.00 uur.  U bent van harte welkom!

 

Voor de kinderboekenweek is de oudervereniging op zoek naar boeken voor de boekenmarkt. Mocht u thuis kinderboeken hebben die niet meer gelezen worden mag u deze afgeven in de directiekamer.

 

Voor een grote schoolopdracht, wat we verder nog geheim houden, zijn we op zoek naar deksels en dopjes van potten en flessen. Het zou fijn zijn als u deze voor ons zou kunnen sparen.Uiterlijk 9 oktober hebben we de materialen nodig. Ook deze materialen mogen worden ingeleverd bij de directie. 

Overblijfgeld

Mocht u nog niet betaald hebben voor de overblijf wilt u dit dan graag spoedig doen? Vergeet u niet het ingevulde formulier in te leveren?

Schoolreisgeld

Een aantal ouders heeft nog niet betaald voor het schoolreisje en de ouderbijdrage. Wij vragen ook deze ouders om dit te doen. Ook ontvangen we graag het ingevulde formulier hiervan terug.

Zon.jpg

Nieuws van.... Zon!

Naast ZON! Wateringen (Velo), ZON! Avontuur, UitZON!derlijk en BijZON!der gaan wij per 5 november een vijfde nieuwe locatie openen in Wateringen. Deze locatie is bij u reeds bekend als de Hofboerderij.
De Hofboerderij is een monumentaal pand gelegen in het ‘groene’ centrum van Wateringen. Door de vele mogelijkheden van het pand, de groene omgeving en de aanwezige kunstenaars zal ook deze locatie weer een unieke ZON! locatie worden waar de kinderen geheel in de visie van ZON! plezier kunnen beleven.

Op maandag 29 oktober om 19:30 zullen wij een informatieavond verzorgen in de Hofboerderij, waar een ieder welkom is. Voor vragen en/of inschrijvingen kunt u per heden contact opnemen met ons hoofdkantoor via administratie@kinderopvangzon.nl of 06-17511226.

Belangrijke data

Agenda.jpg

3 oktober:   Start kinderboekenweek

5 oktober:   Dag van de leraar

8 oktober:   Inloopochtend groep 1-2

8 oktober:   Kind-ontwikkelgesprekken groep 8

9 oktober:   Middenbouw gaat naar de voostelling Roest

9 oktober:   Kind-ontwikkelgesprekken groep 8

11 oktober: Kijkavond kinderboekenweek

15 oktober: Kind-ontwikkelgesprekken groep 8

16 oktober: Studieag - alle leerlingen vrij

18 oktober: Etentje voor de buurtbewoners / opgeven bij Astrid

18 oktober: Spreekuur Femke Verschoore

19 oktober: Spelletjesmiddag groep 1-2

19 oktober: Start herfstvakantie

 
Opening de Hofvilla
 
De Hofvilla

Dr. Schaepmanstraat 2
2291 SX Wateringen
0174 - 292 093
info@hofvilla.wsko.nl

 
Copyright © 2015 Hofvilla.wsko.nl
Online versie | Afmelden