bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
De Hofvilla
Nieuwsbrief 12
lieve-lente-1.png

De Hofvilla

In de meivakantie zullen wij ook echt vakantie houden!! Wij bieden als school dan ook geen opvang aan. Mocht u opvang nodig hebben dan kunt u dit regelen via Hakuna Matata of Okidoki. Verderop in deze nieuwsbrief leest u daarover meer.

 

We zullen in de vakantie ook geen lessen klaarzetten voor de kinderen. Geniet vooral van de tijd als gezin samen en maak vooral mooie herinneringen met elkaar. 

Gegevens in ParnasSys

In het ouderportaal van ParnasSys is er bij elke leerling ook een kopje noodnummers te vinden. Deze noodnummers worden alleen gebruikt wanneer er in geval van nood geen contact met ouders gekregen kan worden. Ouders worden in alle gevallen altijd als eerste benaderd.

Het is dus belangrijk dat u controleert of er daadwerkelijk nummers vermeld staan onder het kopje noodnummers. U kunt hier denken aan nummers van opa, oma, broer, zus, buurvrouw enz.

Schoolmelk

Een bericht van de leverancier van de schoolmelk.

 

Zoals bij u bekend is, heeft de Nederlandse regering aangekondigd dat scholen in ieder geval t/m de meivakantie gesloten zullen blijven in verband met het Corona virus. Mochten de scholen hierna weer opengaan, dan zullen wij weer starten met het leveren van Schoolmelk. Dit zal op zijn vroegst in week 20 (week van 11 mei) zijn.

 

Logischerwijs hoeven abonneehouders niet te betalen voor de pakjes melk die in deze periode niet geleverd kunnen worden. Zodra bekend is wanneer de scholen weer opengaan, zal per abonneehouder worden bekeken wat het overschot aan betaling is. Dit zal worden teruggestort op hun rekening, of in mindering worden gebracht op het bedrag wat diegene nog moet voldoen. 

 

Zodra er bekend wordt gemaakt dat de scholen weer opengaan, zullen we u informeren over het hervatten van de leveringen Schoolmelk.

SkillsIn

U heeft op 12 maart in uw ongewenste mail een link ontvangen om in te kunnen loggen in de SkillsIn app. Belangrijk is dat u hier uw gegevens gaat invullen, in ieder geval uw voor- en achternaam.

 

kerk logo.jpg

Nieuws uit de parochie

Door de hele Coronacrisis kunnen wij als school nauwelijks aandacht besteden aan de tijd rondom Pasen. Hieronder vindt u een link naar een filmpje 'Op weg naar Pasen' dat door diaken Ronald Dits van de parochiefederatie is gemaakt. Hierin wordt verteld over de feestdagen van de Goede Week, de symbolen en de betekenis van Pasen. Misschien vindt u het leuk om het filmpje te kijken met uw kinderen.

 

https://rkwestland.nl/nieuws/de-weg-naar-pasen-voor-kinderen-van-de-basisschool

 

Afhaal bibliotheek

Op veler verzoek is Bibliotheek Westland gestart met de Afhaalbieb! 

Lees meer

Noodopvang voor de meivakantie

Indien u in de meivakantie toch opvang nodig heeft kunt u via de link hieronder een formulier downloaden. U kunt op dit formulier aangeven welke dagen en welke tijden u opvang nodig heeft.

 

 

Lees meer
pasen.jpeg

Tot slot wensen wij u hele fijne paasdagen toe!

 
Carnaval 2020
 
De Hofvilla

Dr. Schaepmanstraat 2
2291 SX Wateringen
0174 - 292 093
info@hofvilla.wsko.nl

 
Copyright © 2018 Hofvilla.wsko.nl
Online versie | Afmelden