bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
De Hofvilla
Nieuwsbrief 18
zomervakantie-1030x915.jpg

foto dionne.jpg

Even voorstellen...

Hallo allemaal

Ik ben Dionne Kok en ik ben 42 jaar. Komend schooljaar kom ik op de Hofvilla werken. Ik heb er heel erg veel zin in. In april ben ik met mijn gezin vanuit Sittard naar Monster gekomen. Een leuk en spannend avontuur. Het bevalt ons hier heel erg goed. We worden hier open en warm ontvangen.  We hebben 2 jonge kinderen. (Timme van 3 en Fenne van 1) We gaan er graag samen op uit. 

Ik werk al 20 jaar met veel plezier in het onderwijs. Ik vind het belangrijk om een fijne sfeer in de groep te creëren waardoor de kinderen op een fijne manier kunnen leren en ontwikkelen. Bewegend en spelen leren zijn dingen die ik graag toepas in het lesgeven. Ik wil er samen met de kinderen en met u als ouder een leuk en leerzaam jaar van maken. 

Voor nu wens ik u alvast een fijne vakantie!

Groetjes Dionne

 

Uitslag MR verkiezing

De uitslag van de MR verkiezing is binnen. Manon heeft de uitslag gewonnen en zal dus het komende schooljaar deel gaan uitmaken van de MR op de Hofvilla. Wij bedanken iedereen, die een stem heeft uitgebracht!

Dislocatie Hofvilla groepen 7

Op de nieuwe lokatie van de Hofvilla zijn ze volop met de bouw bezig.

Het elektrawerk vordert al gestaag en ook de hele inrichting is al besteld. Het zal nog spannened worden of we de deadline gaan halen voor wat betreft de oplevering. Mede om die reden zal er een week voor aanvang van het nieuwe schooljaar een uitgebreide brief uitgaan naar alle ouders van de groepen 7.

Belangrijke data

Maandag 30 augustus zien we elkaar weer!

2565.jpg
 
Lego league regiofinale
 
De Hofvilla

Dr. Schaepmanstraat 2
2291 SX Wateringen
0174 - 292 093
hofvilla@wsko.eu

 
Copyright © 2018 Hofvilla.wsko.nl
Online versie | Afmelden