DeHofvilla

Nieuwsflits

Alweer een prijs

onze schaaktalenten zijn weer goed bezig geweest afgelopen weekend.2e prijs Schoolschaakcompetitie Stadsspelen Den Haag 1 juli 2017

We zijn trots!

Schaakdiploma

Op 22 juni 2017 was het een spannende dag voor onze schakers. Onder toezicht van hun eigen schaakmeester en een officeel gecommiteerde moesten zij middels een examen het felbegeerde schaakdiploma zien te behalen. Met flink wat zweetdruppels van het vele denkwerk en en de hitte in het gebouw is dat bij iedereen gelukt. Proficiat met jullie diploma.

Nationaal kampioenschap schaken

Afgelopen zaterdag hebben de leerlingen van de groepen 3 t/m 5 deelgenomen aan het nationaal schaakkampioenschap van Nederland. In Nijmegen behaalden zij een knappe 7e plaats als team en Dimitris werd individueel 2e van Nederland.

Proficiat allemaal.

voetbaltoernooi

In de meivakantie vond het het schoolvoetbaltoernooi plaats, waarbij het meidenteam een finaleplaats behaalde (terwijl er niemand uit het team op voetbal zit). Onder leiding van een aantal leerkrachten en met de steun van ouders kwam er veel positieve energie vrij. De meiden hebben heel gezellig samengespeeld, ze waren heel fanatiek en de sfeer was super!

e-waste wedstrijd

In de afgelopen weken hebben de groepen 6 zich een slag in de rondte gewerkt om zoveel mogelijk elektronisch afval te verzamelen. Vrijwel iedere dag moesten de 6 beschikbare containers worden geleegd. Met al hun inspanningen hebben zij de derde prijs gewonnen. In dit apparaat kunnen oude mobieltjes worden ingeleverd, waardoor de kinderen games kunnen spelen en er per mobieltje 50 cent wordt verdiend voor de school.

schaakkampioen

Op woensdag 19 april zijn onze schaakkanjers van de groepen 3 t/m 5 kampioen geworden van het Westland. Als beloning mogen zij op 10 juni deelnemen aan het nationale schaakkampioenschap in Nijmegen. Wij wensen jullie veel succes en natuurlijk ook veel plezier.

https://wskogezamenlijk.blob.core.windows.net/website/UploadBestanden/tn/foto-1-(4)-860-860.jpg
https://wskogezamenlijk.blob.core.windows.net/website/UploadBestanden/tn/foto-4-(4)-860-860.jpg
https://wskogezamenlijk.blob.core.windows.net/website/UploadBestanden/tn/foto-3-(7)-860-860.jpg
https://wskogezamenlijk.blob.core.windows.net/website/UploadBestanden/tn/foto-5-(3)-860-860.jpg
Bekijk het gehele fotoalbum

ontwerp speelplein nieuwbouw

De leerlingen van groep 8A zijn druk in de weer geweest met het ontwerpen van ons speelplein van het nieuwe gebouw. Hoewel zij hier zelf niet meer van kunnen genieten, ze gaan immers naar het Voortgezet Onderwijs, zitten er zeker leuke suggesties in voor alle andere leerlingen.

Dank je wel groep 8A. Jullie komen toch zeker wel kijken in de nieuwbouw?

https://wskogezamenlijk.blob.core.windows.net/website/UploadBestanden/tn/speelplaats-1-860-860.jpg
https://wskogezamenlijk.blob.core.windows.net/website/UploadBestanden/tn/speelplaats-3-860-860.jpg
https://wskogezamenlijk.blob.core.windows.net/website/UploadBestanden/tn/speelplaats-2-860-860.jpg
https://wskogezamenlijk.blob.core.windows.net/website/UploadBestanden/tn/speelplaats-5-860-860.jpg
Bekijk het gehele fotoalbum

Gitaarles

Deze week zijn de gitaarlessen van meester Dick begonnen. Na schooltijd werkten de 2 groepen kinderen heel enthousiast aan de eerste beginselen van het gitaarspelen. Veel succes en wij zijn benieuwd naar jullie vorderingen.

Winnaar kleurwedstrijd

Op 14 februari was onze Open Dag voor nieuwe leerlingen. Gedurende deze dag hebben zo'n 20 belangstellende ouders kennis kunnen maken met onze school. Uit alle inzendingen voor de bijbehorende kleurwedstrijd is de tekening van Iris als mooiste uit de bus gekomen. Vol trots heeft Iris inmiddels haar prijs, een koffer met Lego, ontvangen. Proficiat Iris, gezellig dat je bij ons op school komt als je 4 jaar bent geworden.